پرش به

مشاهده غلط املایی در سایت یا انجمن

7 replies to this topic

#1 مهدی

• عضو انجمن
  • 43 ارسال ها:

ارسالی 25 July 2005 - 05:25 PM

سلام
این پست : http://www.winbeta.n...p?shownews=1125
و این جمله: در کنار آن نخستین نگارش آزمایشی مرورگر صفحات وب اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer 7.0) را نیز توضع می کند.
و این کلمه: توضع
بهتر نبود اگر "توزیع" بود؟ ;)

#2 Parham

عضو حرفه ای انجمن

• مدیر انجمن
  • 322 ارسال ها:

ارسالی 25 July 2005 - 11:46 PM

بعضی‌ از این ها رو نمی‌شه رو حساب غلط گذاشت شاید خستگی‌ عجله ، یا عوامل دیگر باشه باز هم ممنون دوست عزیز

#3 مهدی

• عضو انجمن
  • 43 ارسال ها:

ارسالی 25 July 2005 - 11:48 PM

حرف شما درسته. اما خوب چون صفحه اول سایت خیلی توی دید هست یکم باید در موردش حساس تر بود. وگرنه من خودم کم غلط تایپ نمیکنم (;

#4 firefox

• عضو انجمن
  • 28 ارسال ها:

ارسالی 26 July 2005 - 11:32 AM

ببينيد حق با پرهام جانه. خيلي وقتها هستش كه يك مدير سايت اينقدر كارا داره كه بايد همه اونها رو به تنهايي انجام بده و اين باعث مي شه ديگه نتونه مطالب ارسالي رو مرور كنه.
يادش بخير :rolleyes: ،من خودم قبلاً مدير سايت بودم و ميدونم علي جان چي مي كشه :( و به خاطر همين فشارها بود كه دست از كار كشيدم . پس زياد سخت نگيريد ;)

#5 Dr.Fox

Administrator

• مدیر ارشد
  • 424 ارسال ها:

ارسالی 27 July 2005 - 06:39 PM

ممنون مهدی جان بابت تذکر، اون کلمه توضیع :D رو عجیبه که بار چندمه من دارم اشتباه می نویسم البته اینم بگم که اون خبر رو خیلی دیر وقت نوشتم فکر کنم ساعت 3 شب بود ! :lol:

#6 مهدی

• عضو انجمن
  • 43 ارسال ها:

ارسالی 29 July 2005 - 12:53 AM

جا داره همین جا از این همه زحمتی که بخاطر این سایت میکشید هم تشکر کنم! راستش یکی از اصلی ترین جاهایی که من خبرهاشو میخونم همین جاست.
بازم ممنون

#7 mk118

از نخبگان انجمن

• مدیر انجمن
  • 479 ارسال ها:

ارسالی 03 January 2007 - 01:32 AM

از وقتی که IPB جدید نصب کرده اید وقتی که به پست الکترونیک نامه ای با عنوان انجمن کامپیوتر ارسال می شه متاسفانه انجمن کامپیوتر به هم چسبیده است.

انجمنکامپیوتر

#8 Guest_Lissa_*

• Guests

ارسالی 15 January 2012 - 09:01 AM

Yo, that's what's up turthfluly.

ارسال پاسخ

1 کاربر در حال خواندن این تاپیک است

0 کاربر, 1 مهمان, 0 عضو مخفی